Botox är skapat för att få dina muskler att slappna av och för att skapa volym och ge ett lyft till förslappad hud.Botoxinjicering används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan anpassas för behandling av exempelvis svett på olika områden av kroppen.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, osynliggöraargrynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Göteborg Estetik | Botox Göteborg

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botox är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox göteborg är en effektiv metod mot migrän och för att lugna överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox priser

Vad kostar botox? Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.

Exempelvis om du villbehandlabotox panna,botox ögon eller botox kämuskler för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Ni diskuterar vilket område du behöver habotox injicering, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkenbehandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Hur går det till vid en botox injektion?

Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din kommande behandling. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att förklarasteg för steg, kostnad och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första behandling eller om du har gjort injiceringinnan, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gedig all information om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

När kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.