SUP – Vad är det?

SUP är enaktivitetsom har blivit mycket uppmärksammadrunt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. StandUpPaddleboardgårtillväga att en person står på en paddleboard liknande en surfingbräda och har en paddel som färdmedel stand up paddle.Stand Up Paddle Board Rental - Agios Georgios by Crazy Sports

Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du bruka din SUP i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din paddleboard, beroende på vattnet som du har din paddelbräda i.

SUP Paddleboard

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rättpaddelbräda. Upplevelsen skiljer sig stort medStandUpPaddle om du har valt enSUP board som ärtill för din SUP aktivitet.Paddelbrädaär tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddelbräda är tillverkad för högre hastighetskompetens, har ett starkare glid och är ett bra alternativ om du intevillfylla upp din paddleboard varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare.Fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den tar lite plats och att du kan ta med den överallt och provapå nya vattendrag när du reser.

SUP Yoga

Inom SUP kan du göra det mesta och med den smartaSUPbrädanstår dörrarna öppna för att paddla på nya sätt.En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på dinpaddle.SUP Yoga är en träningsform som är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.

StandUp Paddle Stockholm

I Stockholm trendar träningsformen SUP. I många av Stockholms badplatser har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddleboard Stockholm runt.SUP är en träningsform som passar både unga och gamla och som skapat en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är fint Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddle något som passar förbåde nybörjaren och experten.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>