3 SMARTA ALTERNATIV FÖR DIN WEBBSHOP

Idag så finns det många olika smarta alternativ för dig som försöker driva en webbshop / ehandel. Här kommer en lista med 3 smarta alternativ som du kan ta hjälp av om du vill lägga mer av din energi och tid på din webbshop istället för annat. På så sätt kan du bara lämna över vissa element till någon annan så att du kan satsa allt du har på det du älskar.

Image result for IT and computers

  1. E-handelsplattformar 
  2. Betalningsalternativ 
  3. Fraktlösningar

 

Smarta e-handelslösningar

 

Många av de som väljer att starta företag öppnar även någon form av e-handel och idag så finns det flera olika smarta lösningar som du kan ta hjälp av för att driva din nystartade webbshop. Det finns idag flera olika företag som erbjuder olika färdiga e-handels lösningar men även olika fraktlösningar och till och med design samt betalningsfunktioner. Det finns idag webbshoppar för nästintill allt som går att köpa så det är viktigt att du ser till att din webbshop sticker ut ur mängden. Du måste ha en hemsida som tänker på användarensbeteende, laddar snabbt och har ett schysst utbud. Det allra viktigaste är även att du erbjuder snabba och smarta betalningslösningar som gör det lätt för kunden att slutaföra sina köp på din hemsida.

 

Olika fraktsystem

Om du vill lyckas med din e-handel så är det viktigt att du tar hänsyn till några av de viktigaste sakerna för dina kunder vilket är hur dina varor skickas. Där är smart om du har ett system som både är ekonomiskt och används på ett smart sätt för att du ska behöva jobba med det så lite som möjligt. Om du exempelvis har hittat den perfekta produkten att sälja på din webbshop, du har en snygg hemsida och alla andra förutsättningar för att lyckas med din försäljning men du har dåliga fraktalternativ, då förlorar du kunder. Oavsett om du säljer små ljus eller teknikprylar så är frakten väldigt viktigt för konsumenterna. Några delar av vad du bör tänka på är hur varorna paketeras, transporteras och vilken firma du väljer för att skicka dina varor. Om du exempelvis ska sälja internationellt så finns det även en hel del regler du bör vara varsam om. 

Frakta miljövänligt

Om du har någon form av plan för hur du ska frakta dina varor så finns det även en till viktig aspekt att tänka på vilket är hur din frakt kommer att påverka miljön. Idag blir det allt viktigare att vi tar hand om vår miljö och du som företagare har ett ansvar att erbjuda dina kunder miljövänliga fraktalternativ för att minska påverkan på vårt klimat. Tänk på hur du kan skänka miljön en tanke, paketeras produkterna miljövänligt? Transporteras produkterna med tyg eller flyg? Det kan även vara viktigt att du jobbar i en kreativ och modern miljö för att inspireras av andra företagare och på så sätt komma på nya kreativa ideer, därför kan du lätt hitta ett kontorshotell i Stockholm som passar bra för dig.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>